KWALITEIT & BETROUWBAARHEID

Wie zijn wij

TCC Belgium (voluit Training & Cursus Centrum) werd in augustus 2016 opgericht als dochteronderneming van TCC Nederland dat al meer dan 15 jaar marktleider is op het gebied van veiligheid- en vaardigheidstrainingen voor de dienstverlenende en (petro)chemische industrie. TCC Belgium is daarmee een ervaren speler op de markt van specifieke opleidingen voor een aantal doelgroepen die in deze sector werkzaam zijn.

België is een Europese koploper op het gebied van productiviteit, efficiency en veiligheid. Het is onze taak en missie om onze cursisten kort, krachtig en duidelijk op te leiden tot vakmensen zodat zij dat in hun dagelijks werk in de praktijk kunnen brengen.  

Onze opleidingen worden verzorgd door docenten/trainers die hun sporen op hun specifieke vakgebieden hebben verdiend en voor wie de problemen op de werkvloer geen geheim meer hebben. 

Vanuit die kennis en ervaring en een enthousiasme, brengen zij hun parate kennis over op de cursisten met het ultieme doel van hen betere vakmensen te maken.

TCC Belgium werkt vanuit een modern opleidingscentrum met ruime leslokalen uitgerust met smartboards, zeer goede sociale voorzieningen, voldoende parkeer- en buitenruimte en een zeer ruime verwarmde praktijkhal.

Trainingshal

TCC Belgium beschikt over ruime leslokalen en sociale ruimtes, voldoende parking en een grote verwarmde trainingshal. Deze hal is volledig ingericht met oefentrajecten oefenobjecten en -trajecten voor werken op hoogte, werken in besloten ruimtes, diverse flensbomen voor flensmonteurs, aanslaan van kritische lasten, brand-veiligheidswacht etc.

TCC Belgium is het enige bedrijf in België dat volledig is ingericht en erkend voor het geven van opleidingen en het afnemen van examens "Industriële Reiniging" zoals hogedruk machinist of spuiter; druk/vacuümmachinist, zuig-graafmachinist, persluchtdrager, keurmeester en toezichthouder industriële reiniging. Praktische oefeningen worden gedaan in een realistische omgeving.

Open trainingen

Wil je graag een opleiding uittesten en kennis maken met de aanpak van onze docenten ? Maak via info@tccbelgium een vrijblijvende afspraak. We verwelkomen je graag op één van onze lesdagen. Contracteer ons vrijblijvend voor al je vragen op info@tccbelgium of 03 297 05 51!

BEKIJK ONS TRAININGSROOSTER
Open Inschrijvingen
TRAININGSROOSTER

TCC Belgium erkenning

Sinds de start streeft TCC Belgium voortdurend naar de beste kwaliteit voor het invullen van de opleidingsbehoeften van onze klanten. Deze zorg voor kwaliteit wordt bevestigd in de Qfor erkenning. TCC Belgium is erkend als examencentrum in het kader van het VCA Register Risicovolle Taken. TCC Belgium is lid van de Stichting Industriële Reiniging ( SIR) en treedt op als centrale examenlocatie voor SIR – examens in België.

Bespaar op je opleiding:
Onze opleidingen komen in aanmerking voor de KMO portefeuille. Deze subsidiemaatregel is gericht naar kleine en middelgrote ondernemingen, lees meer. Onze erkenningsnummer is D.V 0222568