VOOR MEETBAAR RESULTAAT

Standaardopleidingen en opleidingen op maat

TCC Belgium heeft een hele reeks standaard technische en veiligheidsgerichte vaardigheidsopleidingen in diverse vakgebieden ontwikkeld. Hieronder vind je een volledig overzicht. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg en binnen deze vakgebieden een opleiding op maat uit te werken. In nauwe samenwerking met onze specialisten worden de specifieke eisen vastgelegd en verder uitgewerkt. Eventueel wordt er ook een plaatsbezoek afgelegd zodat er meer concrete praktijksituaties naar voren komen die tijdens de opleiding behandeld kunnen worden. Een opleiding kan worden georganiseerd op onze trainingslocatie maar uiteraard ook op locatie van de klant. Bovendien zijn onze opleidingen naast standaard Nederlands en Frans ook te volgen in een andere taal zoals Duits, Engels etc.

CURSUSSEN OP AANVRAAG & IN COMPANY

VCA-BeSaCC & QFor

TCC Belgium is een door QFor en BeSaCC erkende opleidings- en examencentrum. Dit houdt onder meer in dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van die organisaties en derhalve regelmatig gecontroleerd worden door het UCvD (Uitvoerend Comité van Deskundigen) om te bepalen op de opleidingen en examens op de voorgeschreven wijze plaatsvinden.

BeSACC-VCA CURSUSSEN

SIR Certificering

TCC Belgium is het enige door de SIR (Stichting Industriële Reiniging) erkend opleidings- en examencentrum in België voor opleidingen in de Industriële Reiniging. Naast bedrijfsgerichte opleidingen kunnen cursisten bij ons ook terecht voor open cursussen en/of op examens voor van deze disciplines.

SIR CURSUSSEN

Overige opleidingen

Naast de geaccrediteerde opleidingen legt TCC Belgium zich ook toe op maatwerk voor veiligheid- en vaardigheidsopleidingen op vraag van onze opdrachtgevers. Wij verzorgen onder meer de voor België unieke Torque & Tensioning opleidingen waar de cursisten geleerd wordt hoe er veilig met deze hydraulische montage apparatuur gewerkt moet worden maar ook hoe er veilig gewerkt moet worden met ultra hogedruk apparatuur. Contacteer ons voor meer informatie